Videoproductie Breda

Onze werkwijze

1. Concept

2. Script

3. Shoot

4. Live!

Film blijft een krachtig medium. Wel alleen als er goed nagedacht is over het concept. Wij gaan daarom ook erg ver in de vragen; ‘Wie bent u? En wat wilt u uitdragen?’ Onze kracht ligt dan ook niet alleen in het maken van film/video producties, maar ook in het ontwikkelen van het juiste concept. Wij duiken daar volledig in en komen met een plan, wat we uitwerken tot een prachtige film die raakt.

 

Reden genoeg om een videoproductie te laten produceren voor uw organisatie in Breda.

 

Voor iedere soort boodschap in Breda een perfect passende videoproductie

Of het nu om een bedrijfsvideo, een promotievideo, documentaire of een testimonial video gaat, wij van Beeldzeggend zorgen in elke boodschap (die verteld moet worden) voor een perfect op maat gesneden concept. Dit concept wordt vervolgens in ‘filmstijl’ opgenomen, waarna we de editing in duiken. Hier komen alle elementen (muziek, timing, kleur, gevoel en balans) samen. In dit proces ontstaat de emotie. Deze emotie zorgt uiteindelijk voor een videoproductie die raakt. En daar gaan we altijd weer voor!

 

 • Bedrijfsvideo: Vertellen wat u doet in Breda, gaat de kijker niet raken. Het ‘waarom’ is hierbij van groot belang. De ziel en de passie in het bedrijf vinden, dat gaat de kijker raken.
 • Documentaire: Het goudeerlijke verhaal vertellen, met als doel; meer begrip. In een documentaire kan er in alle rust en eerlijkheid een verhaal verteld worden, waarbij de nadruk juist ligt op (oprechte) inhoud.
 • Testimonial video: De klant vertelt tevreden over uw product of diensten. Dit kan op vele manieren, maar wij kiezen ervoor om dit zo filmisch mogelijk te doen. Geen ’talking head’ maar een stem die vertelt en daar overheen prachtige beelden ondersteund door rustige pianomuziek. Deze muziek produceren we meestal zelf.
 • Animatie: Soms zijn processen en diensten niet te vangen in beelden en komen we uit op animatie. Hierbij kan simpel en overzichtelijk een proces of route worden uitgelegd.

 

Waar werken we mee?

Voor een documentaire in Breda werken wij met de nieuwste technieken en apparatuur.

 

We werken met de Sony FS7, die nagenoeg dezelfde ‘filmlook’ heeft als de Red. De Sony FS7 wordt gebruikt in bijna elk soort film en videoproductie. Ook voor Netflix producties wordt deze camera gebruikt. We draaien alles op 4K, in combinatie met Cine-lenzen, waarbij niet alleen het beeld super scherp is, maar ook een filmische ‘look’ heeft. Verder hebben we een complete set aan licht – en geluidsapparatuur en maken we gebruik van sliders, gimbals, jibs en drones, om het geheel nog mooier en intenser te maken.

 

Niek Pennings, de cameraman/DOP, is ook op freelance basis in te huren in voor enkel camerawerk in Breda. Hij werkt vaak voor omroepen zoals; RTL4, SBS6 en Max.

 • Expertise.

  • We produceren o.a. commercials, documentaires, bedrijfsfilms, videoclips.
  • Al onze producties zijn maatwerk.
  • U profiteert van onze expertise op het gebied van film- en video-marketing.
  • Of u nu louter advies wilt of de gehele productie wilt uitbesteden.

Meer dan 20 jaar ervaring

Filmproducties op maat

Gewerkt voor RTL, SBS & TMF

Creatief. Veelzijdig. Effectief

Overtuigd? Neem contact met ons op!