Freelance cameraman inhuren

Onze werkwijze

1. Concept

2. Script

3. Shoot

4. Live!

Beeldzeggend maakt niet alleen totaal-producties maar is ook in te huren voor freelance camerawerk, editing, muziek componeren en arrangeren en sounddesign.

Cameraman gezocht voor camerawerk

Het camerawerk bij Beeldzeggend wordt gedaan door Niek Pennings. Met meer dan 20 jaar ervaring in ENG en gewerkt voor omroepen zoals; SBS6, Omroep Brabant en RTL4 is Niek een zeer ervaren cameraman. Met zijn edit achtergrond en cinematografische stijl levert dit prachtige plaatjes op. Aan eigen apparatuur werken we met de Sony FS7 en Canon 5D. Verder hebben we een flinke lenzenset, lichtset en alles voor perfect geluid.

Editing

Voor freelance editing zijn we ook in te huren. Sjoerd Rombout en Niek Pennings kennen alle in’s en out’s van de Adobe pakketten.

Muziek componeren en arrangeren

Sjoerd Rombout is de grote specialist in het componeren en arrangeren van muziek. Hij vertaalt de emoties van de film in prachtige thema’s en arrangementen.

Sounddesign

Het sounddesign is een zeer belangrijk onderdeel van de Post-productie. Het verzorgen van de perfecte balans tussen spraak, omgeving en muziek zorgt voor een ultieme beleving van de film. Sjoerd is hier de man voor.

  • Expertise.

    • We produceren o.a. commercials, documentaires, bedrijfsfilms, videoclips.
    • Al onze producties zijn maatwerk.
    • U profiteert van onze expertise op het gebied van film- en video-marketing.
    • Of u nu louter advies wilt of de gehele productie wilt uitbesteden.

Meer dan 20 jaar ervaring

Filmproducties op maat

Gewerkt voor RTL, SBS & TMF

Creatief. Veelzijdig. Effectief

Overtuigd? Neem contact met ons op!