Videoclip laten maken

Onze werkwijze

1. Concept

2. Script

3. Shoot

4. Live!

Onze muzikale achtergrond is hierbij erg handig. We horen muziek en voelen daar meteen iets bij. We snappen vaak wat er mee bedoeld wordt en welke sfeer en beelden erbij passen. Uiteraard gaan we met de muzikant(en) zitten en brainstormen en meestal na een sessie is er wel een plan. Hierbij is onze ervaring met het maken van korte films zeker een hele grote winst. We weten hoe we een verhaal moeten vertellen. De cinematografische filmstijl en filmische grading, gaat voor een artistiek eindresultaat zorgen. We voelen niet altijd iets bij sommige muziekstukken. We zijn daar eerlijk in, als wij t niet voelen, kunnen we t ook niet maken. Het moet een klik zijn.

 

Een videoclip is onze beleving niet alleen de promotie van een liedje, maar ook de promotie van een band. Het wat, waarom en hoe, de passie, de struggle. Erg interessant om jezelf voor te stellen in een mini-documentaire over de band of artiest. Een of meerdere live optredens die we filmen zorgt dan helemaal voor een ideale promotiefilm voor een band of artiest.

 

We weten, aangezien we de wereld kennen,  hoe lastig de budgetten liggen en hoe moeilijk de promotie is zonder een contract.  We kunnen al een hele gave clip maken in een dag, met weinig middelen en weinig budget.

  • Expertise.

    • We produceren o.a. commercials, documentaires, bedrijfsfilms, videoclips.
    • Al onze producties zijn maatwerk.
    • U profiteert van onze expertise op het gebied van film- en video-marketing.
    • Of u nu louter advies wilt of de gehele productie wilt uitbesteden.

Meer dan 20 jaar ervaring

Filmproducties op maat

Gewerkt voor RTL, SBS & TMF

Creatief. Veelzijdig. Effectief

Overtuigd? Neem contact met ons op!