Bedrijfsfilm laten maken Breda

Onze werkwijze

1. Concept

2. Script

3. Shoot

4. Live!

Film blijft een krachtig medium. Wel alleen als er goed nagedacht is over het concept. Wij gaan daarom ook erg ver in de vragen; ‘Wie bent u? En wat wilt u uitdragen?’ Onze kracht ligt dan ook niet alleen in het maken van film/video producties, maar ook in het ontwikkelen van het juiste concept. Wij duiken daar volledig in en komen met een plan, wat we uitwerken tot een prachtige film die raakt; een bedrijfsfilm.

Reden genoeg om een bedrijfsfilm te laten maken voor uw organisatie in Breda.

 

Voor iedere soort boodschap in Breda een perfect passende bedrijfsfilm.

Wij maken bedrijfsfilms in een filmische stijl. Een film die meer storytelling is dan enkel opsommen wat het bedrijf zo goed doet. Stoytelling is een wat hippe term aan het worden, maar het vertellen van een echt verhaal is wel wat we willen zien en horen in een bedrijfsfilm. Storytelling is wel de meest natuurlijke vorm van communicatie en dus ook het meest persoonlijke. Uw bedrijf bestaat echter uit mensen, mensen met echte verhalen. Het echte verhaal is wat we willen vastleggen in een bedrijfsfilm.  Met op maat gesneden muziek, die we vaak nog zelf componeren, gaan we voor een bedrijfsfilm die kippenvel oplevert.

 

Werkwijze

De eerste paar bezoekjes gaan we eerst goed luisteren naar wie jullie zijn en wat jullie willen uitdragen. Wij komen dan met een concept. Na wat schaven en sleutelen komen we uiteindelijk tot het juiste plan. Als dit goed wordt bevonden, gaan we een script en storyboard uitwerken. Dan beginnen de draaidagen. Die dagen zijn voor ons het meest leuk, want dan kunnen we eindelijk onze ideeën vastleggen op beeld. Als de beelden geschoten zijn, sluiten we ons op in onze studio, waar alle elementen bij elkaar komen. Hier ontstaat het verhaal en uiteindelijk uw bedrijfsfilm.

 

Waar werken we mee?

Voor een bedrijfsfilm in Breda werken wij met de nieuwste technieken en apparatuur.

We werken met de Sony FS7, die nagenoeg dezelfde ‘filmlook’ heeft als de Red. De Sony FS7 wordt gebruikt in bijna elk soort film en videoproductie. Ook voor Netflix producties wordt deze camera gebruikt. We draaien alles op 4K, in combinatie met Cine-lenzen, waarbij niet alleen het beeld super scherp is, maar ook een filmische ‘look’ heeft. Verder hebben we een complete set aan licht – en geluidsapparatuur en maken we gebruik van sliders, gimbals, jibs en drones, om het geheel nog mooier en intenser te maken.

Niek Pennings, de cameraman/DOP, is ook op freelance basis in te huren in voor enkel camerawerk in Breda.  Hij werkt vaak voor omroepen zoals; RTL4, SBS6 en Max.

  • Expertise.

    • We produceren o.a. commercials, documentaires, bedrijfsfilms, videoclips.
    • Al onze producties zijn maatwerk.
    • U profiteert van onze expertise op het gebied van film- en video-marketing.
    • Of u nu louter advies wilt of de gehele productie wilt uitbesteden.

Meer dan 20 jaar ervaring

Filmproducties op maat

Gewerkt voor RTL, SBS & TMF

Creatief. Veelzijdig. Effectief

Overtuigd? Neem contact met ons op!