Over ons

Slimme storytelling. Door visuele ambachtslieden.

Van script tot scherm ontzorgen wij onze klanten. Als full-service filmproductiebedrijf brengen wij betekenisvolle veranderingen op gang door slimme storytelling. En ja, daarbij hebben we meer dan 20 jaar ervaring als visuele ambachtslieden — maar veel belangrijker is dat films maken al die tijd onze passie is geweest. En is gebleven. Daarom spreken onze films op een heel persoonlijke manier kijkers aan. 

 

Film is onze passie

“Mooie, uitgebalanceerde plaatjes schieten die de juiste emotie weergeven. En deze uiteindelijk samensmelten tot een verhaal dat raakt. Daar word ik blij van. Met het gevoel dat ik elke dag met m’n hobby bezig ben, geef ik me bij elk project voor 100% om ervoor te zorgen dat de wens van de klant uitkomt: in een effectief product, met de juiste stijl.

Ik was 11 toen ik de camera van mijn vader mocht gebruiken. Meteen wist ik dat ik mijn grote passie had gevonden: films maken. Na enkele opleidingen, trainingen, stages en banen bij Omroep Brabant, MCM en SBS6 werd ik freelancer. Nadat ik met camera- en editingwerk bij droeg aan TV-programma’s en videoclips voor onder meer TMF, RTL4 en TROS, richtte ik in 2007 het productiebedrijf Beeldzeggend op.”

— Niek Pennings
creative director | DOP | editor

 

“Beeld, geluid, ideeën, gevoel… Er komt zoveel samen in film. Als regisseur en marketeer sta ik iedere keer weer voor de uitdaging deze elementen optimaal te laten bijdragen aan de boodschap. Als alle puzzelstukjes dan in elkaar vallen geeft dat echt een kick. Ik probeer telkens weer een mini-universum te creëren waarin de film zich afspeelt.

Mijn passie voor het schrijven van verhalen begon rond 1988, in de vorm van strips. Ook smulde ik van speelfilms als The Goonies, Fantasia en The NeverEnding Story. Na mijn studies (Marketing en Informatie- & Communicatiewetenschappen) specialiseerde ik mij als copywriter en bedrijfsjournalist. Vanaf de eerste documentaire die ik samen met Niek maakte wist ik dat we elkaar perfect aanvullen.“

 

— Sjoerd Rombout
director | marketing & communicatie | script writer

  • Onze producten & klanten

    • Onze producten zijn onder meer commercials, bedrijfsfilms, instructiefilms, documentaires en videoclips.
    • Wij werken voor TV, bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen, wetenschap, zorg, bouw en industrie.

Meer dan 20 jaar ervaring

Flexibel en scherp geprijsd

Betrouwbaar en betrokken

Nooit minder dan absolute topkwaliteit

Een kijkje achter de schermen

Overtuigd? Neem contact met ons op!